25 Ιανουαρίου 2017
Έφτιαχναν τα κεφτεδάκια και τα έβαζαν σε λαδωμένο ταψί να ροδίσουν. Μετά ετοίμαζαν το κουρκούτι. Υλικά για το κουρκούτι : έριχναν γάλα, αυγά τυρί και όσο […]
25 Ιανουαρίου 2017
Τα παραδοσιακά φαγητά της φτώχειας και της πείνας της δεκαετίας 1940-1960 όπως τα διηγείται η συγχωριανή μας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Χ. ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ ΖΟΥΜΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΤΑ Σε νερό που […]
25 Ιανουαρίου 2017
Υλικά 1 κιλο κυδωνια καθαρισμενα σε φετες 1 κιλο ζαχαρη ½ κιλο τσιπουρο ½ κιλο κονιακ Κανελα Γαρυφαλλο Εκτέλεση Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε γυάλινο δοχείο […]
25 Ιανουαρίου 2017
Υλικά 750 γρ. Βύσσινο 1 κιλο κονιακ 1 κιλο ζαχαρη Κανελα Γαρυφαλλα 1 ποτηρι κρασιου τσιπουρο Εκτέλεση Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε γυάλινο δοχείο και τα […]
24 Ιανουαρίου 2017
σερβίρεται με πάγο Υλικά 1 κιλό τσίπουρο 800 γρ. Καραμέλες γάλακτος αγελαδίτσα Εκτέλεση Ρίχνω μέσα στο τσίπουρο τις καραμέλες (χωρίς το χαρτί) και ανακατεύω συνεχώς αν […]
23 Ιανουαρίου 2017
Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Ανδρεαδάκης Παναγιώτης.
20 Ιανουαρίου 2017
«Τα ψηλά βουνά εκεί πέρα, κουβεντιάζουν σα νυχτώνει και μιλάνε για τη μέρα που στα πόδια τους τελειώνει.» Γ. Σεφέρης (σε γράμμα του στη μικρή Μίνα […]
6 Ιανουαρίου 2017
Η ενημερωτική εφημερίδα «ΕΥΡΥΤΟΣ» κυκλοφορεί κάθε δίμηνο και είναι τετρασέλιδη. Η εκάστοτε ύλη διαμορφώνει και τον αριθμό των σελίδων της. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου –Οκτωβρίου 2016 τυπώθηκε […]
24 Νοεμβρίου 2016
Η ενημερωτική εφημερίδα «ΕΥΡΥΤΟΣ» κυκλοφορεί κάθε δίμηνο και είναι τετρασέλιδη. Η εκάστοτε ύλη διαμορφώνει και τον αριθμό των σελίδων της. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου –Οκτωβρίου 2016 τυπώθηκε […]