Παραδοσιακο ραβανι

Κουρκουτι με κεφτεδακια
25 Ιανουαρίου 2017
Ποτό Βατομουρο
25 Ιανουαρίου 2017

συνταγή σωτηρίας σπ. Νταλιάνη

Υλικά

  • ½ κιλό χονδρό σιμιγδάλι
  • ½ κιλό χονδρό ψιλό σιμιγδάλι
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • ½ κιλό λάδι ή ½ ηλιέλαιο
  • 4 ποτήρια του νερού νερό
  • 1 ποτήρι πορτοκαλάδα
  • 1 μπέικιν

Εκτέλεση

  1. Σε χλιαρό νερό ρίχνω όλα τα υλικά και ανακατεύω συνεχώς (να μην κολλήσει) μέχρι να γίνει σαν ζύμη.
  2. Το απλώνω σε ταψί, το κόβω και το ψήνω από ½ έως ¾ της ώρας.
  3. Όταν το βγάλω ρίχνω από πάνω ζάχαρη και κανέλλα.

Pin It on Pinterest

Share This