Κωνσταντίνος Β. Τσιούνης

Γνωρίστε την ιστορία του τόπου μας!
11 Απριλίου 2017
Ο χορός του Συλλόγου στο χωριό μας – Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 (τριήμερο του Αγίου Πνεύματος)
20 Απριλίου 2017

Αγαπητέ αναγνώστη,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Β. Τσιούνης ο νεότερος και δηλώνω εν αναπτύξει συγγραφέας.

Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γράψω στο σύντομο και ιδιότυπο τούτο βιογραφικό. Ασχολούμαι με το θέατρο και σαν ηθοποιός κατά κύριο λόγο, άλλα και ως συγγραφέας θεατρικών έργων και σκηνοθέτης για σχολικές παραστάσεις μετά από παρότρυνση των καθηγητών μου. Θα ήθελα μελλοντικά να ασχοληθώ περαιτέρω με τον εν λόγω κλάδο καθώς φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά σαν μαθητής και θα ακολουθήσω σπουδές της ανθρωπιστικής κατεύθυνσης.

Έχω γράψει πληθώρα ποιημάτων και διηγημάτων, ενώ έχω ασχοληθεί και με άλλες μορφές τέχνης όπως η ζωγραφική. Για το έτος 2017 βραβεύτηκα από το Μορφωτικό Σύλλογο Πετρούπολης με το Α΄ Βραβείο Διηγήματος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό για το ερωτικό διήγημα μου που φέρει τον τίτλο «Min lille (Το μικρό μου)» του οποίου η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κινέττα Μεγάρων και έχω κάνει χρήση του τοπικού ιδιώματος. Πέρυσι, όπου ήταν η πρώτη μου βράβευση με το 2 ο Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Γρηγόρης Πεντζίκης» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, ήθελα να γράψω ένα έργο σαν φόρο τιμής για το χωριό μου, την ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Δομνίστα και το έργο είχε τον τίτλο «Ο κήπος της Αμαλίας».

Τα έργα θα μπορείτε να τα διαβάσετε στην ιστοσελίδα του χωριού, και είναι τιμή μου που ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος μου παρέχει τον χώρο αυτό και φυσικά η κίνηση αυτή μου δίνει δύναμη να γίνω καλύτερος και να συνεχίσω το πάθος μου που είναι η ενασχόληση με τις τέχνες.

Ευχαριστώ πολύ!

Διαβάστε τα έργα του Κωνσταντίνου Β. Τσιούνη:

Pin It on Pinterest

Share This