Δομνίστα Ευρυτανίας – Ιούλιος 2016
23 Ιανουαρίου 2017Ποτό Βυσσινο
25 Ιανουαρίου 2017
σερβίρεται με πάγο
Υλικά
- 1 κιλό τσίπουρο
- 800 γρ. Καραμέλες γάλακτος αγελαδίτσα
Εκτέλεση
- Ρίχνω μέσα στο τσίπουρο τις καραμέλες (χωρίς το χαρτί) και ανακατεύω συνεχώς αν θέλω να το σερβίρω άμεσα μέχρι να λιώσουν.
- Αν δεν το θέλω αμέσως το αφήνω να λιώσουν με την « ησυχία » τους σε 3 ημέρες (κουνώντας το γυάλινο δοχείο).