ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ Δ. ΣΤΑΜΑΤΗ

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ – 2018
21 Σεπτεμβρίου 2018
ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
21 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας υλοποιώντας σχετική απόφαση της περυσινής Γενικής Συνέλευσης (πρόταση κ. Θόδωρου Φραγκούλη) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση τιμής για τους Κώστα Αντ. Παπαδόπουλο και Θανάση Δ. Σταμάτη για την μεγάλη τους προσφορά στο χωριό μας και την πλουσιότατη συγγραφική δραστηριότητά τους.

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρέτισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευαγγελία Νταλιάνη και ακολούθως έλαβαν το λόγο οι κ.κ. Θανάσης Κ. Νταλιάνης, Θανάσης Γ. Ζούκας (από Στάβλους) και ο κ. Νίκος Μπάκας (από Άμπλιανη), ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της βραδιάς. Στη συνέχεια χαιρέτισαν οι κ.κ. Γιάννης Δ. Σταμάτης τ. Πρόεδρος της Κοινότητας Δομνίστας, π. Δήμαρχος Δομνίστας και νυν Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Καρπενησίου και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες από την Πρόεδρο του Συλλόγου μας στους τιμηθέντες και ακολούθησε αντιφώνησή τους μέσα σε λίαν συγκινησιακό κλίμα.

Την εκδήλωση, την οποία συντόνισε με αριστοτεχνικό τρόπο η Φιλόλογος Καθηγήτρια κ. Μαρία Σάρρα, τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Βασίλειος Φακίτσας, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Καρπενησίου κ. Γιάννης Σταμάτης και πλήθος κόσμου.

Pin It on Pinterest

Share This