συνταγή σωτηρίας σπ. Νταλιάνη
Υλικά
- ½ κιλό χονδρό σιμιγδάλι
- ½ κιλό χονδρό ψιλό σιμιγδάλι
- 1 κιλό ζάχαρη
- ½ κιλό λάδι ή ½ ηλιέλαιο
- 4 ποτήρια του νερού νερό
- 1 ποτήρι πορτοκαλάδα
- 1 μπέικιν
Εκτέλεση
- Σε χλιαρό νερό ρίχνω όλα τα υλικά και ανακατεύω συνεχώς (να μην κολλήσει) μέχρι να γίνει σαν ζύμη.
- Το απλώνω σε ταψί, το κόβω και το ψήνω από ½ έως ¾ της ώρας.
- Όταν το βγάλω ρίχνω από πάνω ζάχαρη και κανέλλα.