ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

400 ΦΥΛΛΑ «Ο ΕΥΡΥΤΟΣ» – ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ
17 Ιουλίου 2018
Καλοκαίρι 2018 στην όμορφη Δομνίστα – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
17 Ιουλίου 2018

Ένα ακόμα Αντάμωμα των Δομνιστιάνων στην πλατεία του χωριού μας γίνεται θεσμός. Πρόκειται για το Αντάμωμα του Αγίου Πνεύματος. Εφέτος πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και για άλλη μια φορά πολλοί συγχωριανοί μας ανταμώθηκαν ξανά στο αγαπημένο τους χωριό ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου μας. Ανάμεσά τους ήταν και πάλι εφέτος μέλη του Συλλόγου Γηροκομίτισσας Πατρών, που μας τίμησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτό οφείλεται σε πρωτοβουλία της κ. Λαμπρινής Αϊβαλιώτη-Σταμάτη (σύζυγος του Αθανασίου Ν. Σταμάτη). Όλοι τους έμειναν κατευχαριστημένοι για την αβραμιαία φιλοξενία, το πλούσιο τραπέζι, το γλέντι και, φυσικά, την υπέροχη ανοιξιάτικη φύση. Οι παραπάνω επισκέφθηκαν τα Μουσεία μας, το Φωτογραφικό Μουσείο, τη Βιβλιοθήκη μας και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Έφυγαν αργά το απόγευμα κατενθουσιασμένοι…

Στο τραπέζι, εκτός του ψητού, της σαλάτας, της φέτας κ.λπ., προσφέρθηκαν και πίτες που έδωσαν η Μαρία Ι. Παπαδημητρίου, οι αδελφές Αγγελική και Παναγιώτα Αθαν. Παπαδοπούλου, η Κούλα Γρηγοροπούλου και η Φωφώ Παναγοδήμου-Φραγκούλη.

Ακολούθησε μικρή λαχειοφόρος, οι λαχνοί της οποίας έγιναν ανάρπαστοι από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μάταια ζητούσαν και άλλους….

Η λαχειοφόρος μας αυτή περιλάμβανε δώρα που είχαν απομείνει στο Σύλλογό μας από προγενέστερες λαχειοφόρους, καθώς και δύο «ακριβά» δώρα, ήτοι, ένα κόσμημα λαιμού και μια εικόνα της Παναγίας, προσφορά του Ηλία Κ. Τσαπραζλή, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά…

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΕΤ

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση του ΤΑΜΠΛΕΤ που ήταν προσφορά του Γιάννη Μήτσου για τα ημερολόγια του Συλλόγου μας. Τυχερός ο αριθμός 261 που ανήκει στη μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας Μαγδαληνή Κολοκυθά.

Καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο χωριό μας!

Pin It on Pinterest

Share This