Εφημερίδα “ΕΥΡΥΤΟΣ”: τεύχος Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2015

Παρουσίαση του βιβλίου “Νεκροί και Μνήμες”
8 Δεκεμβρίου 2015
Εφημερίδα “ΕΥΡΥΤΟΣ”: τεύχος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2016
23 Μαρτίου 2016

Προστέθηκε το τεύχος Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2015 της εφημερίδας ΕΥΡΥΤΟΣ.

Κατεβάστε την εφημερίδα «ΕΥΡΥΤΟΣ» απο εδώ.

Ο “ΕΥΡΥΤΟΣ”, η εφημερίδα μας που ξεκίνησε ως ένα πολυγραφημένο ενημερωτικό δελτίο το 1979, μετατράπηκε σε δίμηνη εφημερίδα το 1981. Μετετράπη σε μηνιαία το Μάρτιο του 1985. Στο εξής θα κυκλοφορεί ανά δίμηνο, αρχής γενομένης από το φύλλο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2013. Η αιτία είναι ασφαλώς τα χρήματα.
Τα χρόνια της οικονομικής “ακμής” η εφημερίδα έφερνε ετήσιες συνδρομές 4-5.000€, ενώ η ίδια είχε έξοδα μόνο το 1/3 από αυτά τα χρήματα. Τα υπόλοιπα κάλυπταν άλλες υποχρεώσεις του Συλλόγου. Τελευταία τα πράγματα άλλαξαν. Όλες οι συνδρομές δεν φτάνουν για τη μηνιαία κυκλοφορία της εφημερίδας. Με διάφορες ενέργειες, τα φύλλα που στέλνονταν περιορίστηκαν στα μισά, αλλά και πάλι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Από τον Αύγουστο 2012 έως Αύγουστο 2013 τα έξοδα της εφημερίδας έφτασαν τα 5.700€, ενώ οι συνδρομές έφτασαν σχεδόν στις 5.000€. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε προκειμένου να μην κλείσει τελείως, να την κάνουμε δίμηνη για να πέσει το κόστος στα 2.800€ το χρόνο. Και όπου χρειάζεται, λόγω ύλης, θα αυξάνουμε τις σελίδες.
Ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας, λυπόμαστε γι’ αυτό – αλλά η οικονομική πραγματικότητα είναι αμείλικτη – και παρακαλούμε για την κατανόησή σας. Σημασία έχει να είμαστε όλοι καλά και οι καλύτερες μέρες θα ξαναέρθουν. Μαζί σας όρθιοι έστω και μέσα στα ερείπια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμη και η πιο μικρή συνδρομή σας των 5 – 10 ευρώ θα είναι υπερπολύτιμη βοήθεια για να μπορέσουμε όλοι να συνεχίσουμε να διαβάζουμε την εφημερίδα μας. Μην ξεχνάτε ότι εφημερίδα μας αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο με το χωριό μας. Υπάρχει κανείς που δεν χαίρεται όταν βλέπει να έχει φτάσει στο σπίτι του ο ΕΥΡΥΤΟΣ με τα νέα του χωριού;

Κατεβάστε την εφημερίδα «ΕΥΡΥΤΟΣ» απο εδώ.

Pin It on Pinterest

Share This