Χορευτικές εκδηλώσεις 15 Αύγουστου 2013.

Μουσικοχορευτική συναυλία.
4 Σεπτεμβρίου 2013
Ελαφρολαϊκή μουσική ελληνική βραδιά.
4 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από 120 παιδιά, μικρά και μεγάλα, επέλεξαν  και φέτος να διαθέσουν τον απογευματινό τους χρόνο στην εκμάθηση παραδοσιακών ελληνικών χορών. Χωρισμένα σε τέσσερα τμήματα φέτος, παρακολούθησαν  με ενδιαφέρον  και μεγάλη προσοχή τα «μαθήματα»  από τις ακούραστες «δασκάλες» τους, Υρώ Παπούτση και Ασημίνα Δαραβέλια. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους εξέπληξε όλο το Δομνιστιάνικο – και όχι μόνο – κοινό, που από νωρίς το απόγευμα της Παναγίας, είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία, για να τα καμαρώσει.

Φουστανελάδες και βλαχοπούλες με λεβεντιά και χάρη περισσή, έζησαν μοναδικές στιγμές οι ίδιοι, κι έκαναν κι εμάς να ριγήσουμε από συγκίνηση μέσα από το εκπληκτικό χορευτικό σεργιάνι τους σε όλες τις γωνιές της ελληνικής γης. Αισιόδοξη, ιδιαίτερα, η χορευτική παρουσία των από 2,5!!!!! μέχρι 6 ετών λιλιπούτειων επίδοξων χορευτών μας,  που μας δεσμεύει να συνεχίζουμε κάθε χρόνο  με περισσότερη δράση.

Καταχειροκροτήθηκαν –και δικαιολογημένα- όλα τα χορευτικά τμήματα.  Όσο για το φαντασμαγορικό φινάλε που μας επιφύλαξε η ομάδα των μεγαλύτερων παιδιών, με τα τολμηρά ακροβατικά τους,  θα μας μείνει αξέχαστο. Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά, και μετά από την καλή σχολική χρονιά, που από καρδιάς ευχόμαστε όλα να έχουν, και του χρόνου, πάλι στη Δομνίστα μας!

Pin It on Pinterest

Share This