ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (2018)

Εκδόθηκε η εφημερίδα του συλλόγου Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2018
21 Νοεμβρίου 2018
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 14ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
27 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η περίφραξη (που τόσο περιμέναμε) των ξύλινων κιγκλιδωμάτων περιμετρικά του χώρου του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης εκτός από τις δύο πόρτες. Η προμήθεια των ξύλων έγινε από το Δήμο Καρπενησίου και η πληρωμή των εργατικών από το Σύλλογο του χωριού μας. Για το σκοπό αυτόν εργάστηκαν οι Κώστας Αγγελής και Ηλίας Τσιάμης.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΗΣ…

Με πρωτοβουλία και με δαπάνες του Συλλόγου μας έγινε και πάλι η δέουσα καθαριότητα στο Πνευματικό μας Κέντρο, όπου στεγάζονται το Φωτογραφικό Μουσείο, το παλαιό Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο και η πλούσια βιβλιοθήκη μας, την αποθήκη, καθώς και το νέο Μουσείο μας, το «ΦΑΡΜΑΚΙΔΕΙΟ», εν όψει της μεγάλης επισκεψιμότητας των ημερών.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ο Σύλλογός μας ζήτησε από το Δήμο Καρπενησίου τη χρήση της πλατείας και του Ξενώνα για τις ανάγκες της Γιορτής Τσίπουρου, καθώς επίσης, και τον καθαρισμό της. Επίσης ζήτησε και την τοποθέτηση ενός κάδου ανακύκλωσης, κυρίως, πλαστικών, λόγω της μεγάλης κατανάλωσης των ημερών αυτών.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΑΣ

Μεγάλη ήταν η επισκεψιμότητα στα Μουσεία μας και στη Βιβλιοθήκη μας κατά το παρελθόν δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2018, κυρίως κατά το τριήμερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου. Πολλοί εκφράστηκαν με λίαν κολακευτικά λόγια για την πνευματική ζωή του χωριού μας που διαπιστώνεται από τα λειτουργούντα Μουσεία, τη Βιβλιοθήκη, την έκδοση πολλών βιβλίων και την πραγματοποίηση τόσων εκδηλώσεων!
Η ξενάγηση έγινε από τον Κώστα Αντ. Παπαδόπουλο.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

Σημειώνεται ότι εφέτος τα μπουκάλια μας εντυπωσίασαν για το σχήμα και το στολισμό τους. Ο Σύλλογός μας λόγω της ζήτησης μπουκαλιών τσίπουρου έχει παραγγείλει επιπλέον 100 μεγάλα μπουκάλια και 150 μεσαία. Τα περισσεύματα θα χρησιμοποιηθούν του χρόνου.

Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η υπεύθυνη του site κ. Λιβύα Κορκοδείλου έφτιαξε streaming για οκτώ (8) ημέρες, ώστε να μπορούν πολλοί ταυτόχρονα να παρακολουθούν την κάμερα της πλατείας μας. Ευχαριστούμε τη Λιβύα και το σύζυγό της Χρήστο γιατί είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν.

Pin It on Pinterest

Share This