17η Γιορτή Τσίπουρου στη Δομνίστα Ευρυτανίας

ΨΗΦΙΣΜΑ του ΔΣ για τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Φακίτσα – Σταμάτη
16 Νοεμβρίου 2020
«Η ανώτατη αρετή δεν είναι να είσαι ελεύθερος παρά να μάχεσαι για την ελευθερία»
9 Νοεμβρίου 2022

Ο Φιλοπρόοδος σύλλογος Δομνίστας σας προσκαλεί το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκυριακο του Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού μας σ ένα πλούσιο 3μερο γλέντι με άφθονο τσίπουρο και πολλούς μεζέδες.

Στη Δομνίστα Ευρυτανίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου (17 η φέτος!!) το 3ημερο της 28 ης Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν άφθονο τσίπουρο και τσιπουρομελο σε συνδυασμό με παραδοσιακούς μεζέδες και κάστανα.

Η εκδήλωση απότελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου και την Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.Δ.Η.Κ. , με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας και με τον ΟΠΑΣΤΕ-ΠΕ όπως και με την Τ.Κ. Δομνίστας.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Αφού γίνει ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου με την κατάθεση στεφάνων, στην συνέχεια θα ξεκινήσει κι επίσημα η γιορτή! Ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τσίπουρο που θα συνοδεύεται με παραδοσιακούς μεζέδες.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Όλη μέρα τα καζάνια θα είναι εκεί και θα περιμένουν τον κόσμο να απολαύσει το τσίπουρο μαζί με διάφορα εδέσματα που θα προσφέρονται όλα δωρεάν. Το απόγευμα θα έχουμε μια μικρή έκπληξη με τους μικρούς μας φίλους να κλέβουν τις εντυπώσεις και το βράδυ θα ακολουθήσει ζωντανή ορχήστρα ( Μπουζούκι: Κωνσταντίνος Μαντελος, τραγούδι: Δήμητρα Καψάλη , Αρμόνιο + τραγούδι Θεόδωρος Τσουνακας και Κλαρίνο: Πλετσας Θανάσης)για μια όμορφη μουσική βραδιά που υπόσχεται πολύ γλέντι και χορό.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σ ένα γιορτινό κλίμα δίνοντας την υπόσχεση να ανταμωθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και την επόμενη χρονιά.

Όσοι έχουν παρευρεθεί ξέρουν την επιτυχία της γιορτής. Όσοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να μας επισκεφτούν, φέτος είναι η ευκαιρία! Σας περιμένουμε όλους!

Pin It on Pinterest

Share This