12η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ 28-29-30 Οκτωβρίου 2016

Εφημερίδα “ΕΥΡΥΤΟΣ”: τεύχος Μάϊος – Ιούνιος 2016
22 Αυγούστου 2016
Στις 28-10-2016 Η Δομνίστα θα τιμήσει δεόντως τους ήρωες της.
25 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ στο χωριό μας, να γλεντήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε ρακόμελο, να συναντήσουμε τους συγχωριανούς μας, τους φίλους μας και τους συγγενείς μας.

Χορηγοί αυτής της εκδήλωσης, η παρουσία όλων μας, η τοπική κοινότητα και ο Δήμος Καρπενησίου.

ΕΜΕΙΣ το οργανώνουμε, ΕΣΕΙΣ το στηρίζετε. Κάθε προσφορά σας είτε για τη γιορτή, είτε για τη λαχειοφόρο είναι ευπρόσδεκτη!! Ο σύλλογος, η οργανωτική επιτροπή και οι εθελοντές, σας υποσχόμαστε να φροντίσουμε να περάσετε όμορφα με νόστιμα λουκάνικα, ζεστά κάστανα και ότι άλλο μας προσφέρετε.

Το πρόγραμμα του τριημέρου θα διαμορφωθεί ΠΕΡΙΠΟΥ, με μικρές αποκλίσεις κάπως έτσι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10/2016 ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.

Το πρωί θα πάμε στην εκκλησία με όποια παιδάκια βρεθούν στο χωριό μας ντυμένα με παραδοσιακές στολές, με τη σημαία όπως τα παλιά όμορφα χρόνια.

Μετά θα γίνει κατάθεση στεφάνων, ομιλία, ποιήματα από τα παιδάκια, προσκλητήριο νεκρών και τέλος ο εθνικός μας ύμνος. Στις 12μ.μ. θα γίνει η τυπική έναρξη της γιορτής [το καζάνι όμως θα αρχίσει 3-4 ώρες νωρίτερα] για να έχουμε εμείς έτοιμο τσίπουρο και ρακόμελο την ώρα της έναρξης. Το τσίπουρο και το ρακόμελο θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ.

Φέτος θα γίνει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα αλλά και δώρα της Δομνιστιάνικης γης, την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι προσφορές σε δώρα είναι τόσες πολλές, που για μας ήταν μια μεγάλη έκπληξη!!!

          << ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΝΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΚΟΣ ΜΙΑΣ   ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ>>.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τους συγχωριανούς μας, για τις προσφορές τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10/2016.

Θα αρχίσουμε περίπου στις 10 π.μ.με πολύ κέφι και χορό. Το βραδάκι στις 7.00 θα χορέψει η νεολαία του χωριού μας παραδοσιακούς χορούς.

OMΩΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ!!!!! Μουσική βραδιά με το συγκρότημα του Δ. Αργυρίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10/2016.

Θα ξεκινήσουμε στις10.30π.μ. και όσο πάει, φτάνοντας στο τέλος της γιορτής, μετά από ένα τριήμερο ξεφαντώματος και ξεγνοιασιάς στο όμορφο χωριό μας.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας  &  η Οργανωτική Επιτροπή Γιορτής Τσίπουρου

Pin It on Pinterest

Share This